Volkswagen åbner for pre-booking af den nye ID.3 elbil

  • Første ID.– elbil hedder ID.3 og får en rækkevidde på mellem 330 og 550 km (WLTP).
  • Eksklusiv pre-booking specialversion kaldet ID.3.1STmed omfattende udstyr er begrænset til 30.000 eksemplarer.
  • ID.3 1SThar en rækkevidde på 420 km, kommer i tre versioner og kan pre-bookes for et depositum på 7.000 kr.
  • Kunderne kan lave en pre-booking af den nye ID.3.1STwww.volkswagen.dk.
  • De første kunder får deres ID.3 leveret i midten af 2020.

  • Volkswagen har i dag startet pre-booking af ID.3, der bliver den første model i det, der de kommende år hastigt vil vokse til en stor familie af ID.–elbiler. Fra og med i dag kan potentielle kunder gå ind på www.volkswagen.dk, registrere sig og lægge billet ind på en af de første produktionspladser for en ID.3 mod et depositum på 7.000 kr.

    ID.3 1STer specielt konfigureret til pre-booking og er designet som en højtydende, veludstyret version med en række detaljer, der er unikke for denne version af ID.3. Den specielle ID.3 1ST, der er begrænset til et antal på 30.000 eksemplarer, kommer udrustet med den midterste størrelse batteri, der senere vil blive tilbudt i de andre versioner af ID.3-serien og som forventes at blive den mest populære version. Med de tre forskellige batteristørrelser vil ID.3 have en rækkevidde på mellem 330 og 550 km ifølge WLTP-normen. Pre-booking 1ST-versionen har en rækkevidde på 420 km ifølge WLTP-normen og vil på det tyske marked koste lige under 40.000 Euro, hvor en standard ID.3 vil koste fra lige under 30.000 Euro.

    I produktionen af batteri og selve bilen benyttes energi fra vedvarende energikilder, så kunderne med ID.3 får en bil i CO2-neutral form. Uundgåelige emissioner vil der blive kompenseret for med certificerede klimaprojekter. Produktionen af ID.3 1STstarter i slutningen af 2019, og de første biler vil blive leveret til kunderne i midten af 2020.
    ”Med starten af denne pan-europæiske pre-booking for ID.3, begynder Volkswagens e-mobility satsning at tage konkret form. Fra og med i dag kan alle deltage.” udtaler Jürgen Stackman – direktionsmedlem i Volkswagen med ansvar for salg, marketing og eftermarked globalt – i forbindelse med pre-booking-pressekonferencen i DRIVE Volkswagen Group Forum Berlin. Han fortæller videre: ”Med ID.3 vil vi efter Boblen og Golf tage hul på det tredje store strategiske kapitel i Volkswagen-mærkets historie. Med ID.3 har vi skabt bilen til e-mobilitet for masserne. Først vil vi elektrificere Europa med ID.3 og sidenhen andre regioner med yderligere en række ID-elbiler, der vil blive introduceret i den nærmeste fremtid.”

    Volkswagen vil tilbyde ID.3 1STspecialversionen i fire forskellige farver og i tre versioner. Alle versioner vil være udstyret med store fælge og et omfattende udstyrsniveau: ID.3 1STkommer med mange bekvemmelige funktioner så som talestyring og navigationssystem, og i ID.3 1STPLUS-versionen får du yderligere IQ. Light-forlygter og to-farvet eksteriør og interiør. På topmodellen ID.3 1STMax får du et stort panoramasoltag og innovative funktioner som AR-head-up-display (Augmented Reality).

    På det tyske marked vil ID. 3 1STblive tilbudt med et års gratis strømforbrug ved opladning på alle offentlige ladestandere, der er forbundet med Volkswagens opladnings-app WeCharge samt på det pan-europæiske IONITY-netværk af offentlig tilgængelige hurtigeladere. Volkswagen i Danmark har et samarbejde med Clever omkring formidling af ladebokse og kundernes adgang til Clevers offentlige netværk. Det er vores ambition at Volkswagen ID3 samt en Clever ladeløsning, både til hjemmet og adgangen til det offentlige netværk, markedsføres sammen.

    På de fleste markeder vil pre-booking-kunderne kunne bestille deres ID.3 1STlige efter IAA-biludstillingen i Frankfurt til september, hvor ID.3 har verdenspremiere. Kunderne vil til den tid kunne indgå en bindende ordre på en af de tre eksklusive ID.3 1ST-versioner ved den forhandler, som de foretrækker. Pre-booking af ID.3 1STkan foretages ved at gå ind på https://id.volkswagen.dk/e-mobilitet/prebooking/, hvor kunden bliver guidet igennem og depositum indbetales via kreditkort.

    Pre-booking vil blive tilbudt i 29 lande på det europæiske marked. De vigtigste markeder for ID.3 i Europa vil være Norge, Tyskland, Holland, Frankrig, Storbritannien og Østrig. Volkswagen planlægger i gennemsnit at levere mere end 100.000 biler om året til kunder.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk